Osobne vage

koje mogu biti personalizirane i prilagođene vašim potrebama

U našoj bogatoj ponudi vaga od sada možete naci i vrlo kvalitetne njemačke osobne vage tvrtke „Korona“ koje mogu biti i specijalno dizajnirane i personalizirane prema vašim potrebama i željama. Ukoliko radite na novom imidžu vaše tvrtke ili želite s posebnim poklonima iznenaditi vaše cjenjene kupce, djelatnike ili potrošace, ovo je jedna nova mogućnost izbora! Slijediti trendove za poboljšanje kvalitete života i zdravlja je vrlo privlačno i pruža ogromne mogućnosti rasta! Koje sve mogućnosti postoje, otkriti ćemo vam s veseljem!

Digitalne osobne vage

Digitalne osobne vage s različitim analitičkim funkcijama savršena su osnova za zdrav način života. Osim preciznog mjerenja, ove vage svojim dizajnom oplemenit će vaš prostor.

Mehaničke osobne vage

Elegantne analogne vage za ljubitelje klasike.

Kuhinjske vage

Uspjeh recepta za pečenje ne ovisi samo o kvaliteti kuhara, već i o pouzdanom i preciznom vaganju. Osim klasičnih kuhinjskih vaga, asortiman uključuje i vage s odgovarajućim posudama za vaganje. Postoji širok izbor - bilo ravan, obojen, okrugli ili pravokutni. Ovdje će svatko pronaći pomoćnika po svom ukusu.

Vage za putne kovčege

Praktične vage za određivanje težine prtljage. Pogodna su i za vaganje drugih predmeta, npr. paketa.

Pomakni se na vrh