O nama

stojimo na usluzi klijentima od 1952.

Tvrtka Mikrotehna d.o.o. osnovana je 1952. i od tada ima dugogodišnje iskustvo za izradu raznih metalnih proizvoda te servis i prodaju svih vrsta vaga i utega. Ovom prilikom želimo vas informirati da smo servisirali, umjeravali i ovjeravali vage i utege pretežno u svim velikim kompanijama Hrvatske. Zahvaljujući daljnjem ukazanom povjerenju istih to i dalje činimo jednako kvalitetno i s vrlo konkurentnim cijenama.

Prema gore navedenom, slobodni smo vam ponuditi prodaju svih vrsta vaga, reznih alata i mjernih instrumenata, te vrhunsku uslugu servisa i baždarenja vaga.

Posjedujemo kompletnu opremu s potvrđenim laboratorijem od strane Hrvatskog zavoda za mjeriteljstvo te svu potrebnu logistiku za uspješno obavljanje gore navedenih poslova.

Stoga nudimo našim klijentima, partnerima i kupcima, pored standardnog servisiranja i održavanja i mogućnost godišnjeg sklapanja ugovora o servisiranju i održavanju u kojem se posebno specificiraju uvjeti servisiranja, vrijeme odziva u slučaju kvara, osiguravanje zamjenskog uređaja, garancija na izvođene radove itd.

Takav način ugovorenog servisiranja i održavanja je posebno pogodan za veće trgovačke lance i kuće, ljekarne i industrijske proizvođače, jer osigurava planiranje troškova servisa i održavanja vaga uz garanciju da će servis biti obavljen kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Imamo 8 zaposlenih, radimo po cijeloj Hrvatskoj, te možemo hitno intervenirati na području grada Zagreba u roku od 2 sata, a drugdje u Hrvatskoj u roku od 24 sata.

Ukoliko ste zainteresirani za kvalitetnu uslugu i dobru partnersku suradnju, bila bi nam izuzetna čast dogovoriti s vama poslovni sastanak i napraviti kratku prezentaciju naših proizvoda i usluga.

Tim iskusnih stručnjaka
Brzina
60 godišnje iskustvo

Kontaktirajte nas te ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Pomakni se na vrh